722 timmar, 3640 km och 4 månader senare

5 svar to “722 timmar, 3640 km och 4 månader senare”

 1. Jens Albrektsson Says:

  Bra kämpat och skönt att höra att du fortfarande är sugen på att paddla! Det kanske har varit uppe tidigare, men vilken var den finaste/bästa sträckan att paddla i Sverige?

  • Peter Says:

   Hej Jens! På en sådan här paddling så hinner man ju bara bara se en bråkdel av det som de olika skärgårdarna och sträckorna har att erbjuda och sen är det ju alltid personligt vad man tycker om… Sträckan Västervik-Arkösund tyckte jag dock väldigt mycket om och dit kommer jag garanterat försöka ta mig igen. Jag gick mer eller mindre rakt genom detta område, i farleden, så jag missade det mesta av både Gryts och S:t Annas skärgård men det lilla jag såg var riktigt fint. Där kände jag verkligen att det gick lite för fort framåt.
   /Peter

 2. Karin Söderlund Says:

  123 måste vara ett ”turtal”! Kul att Du gjorde ett stopp i vårt kära Grönviken, Alnö! Beundrar Dig! Kram /Karin Söderlund

 3. David Says:

  Tja! Välkommen hem! Och fantastiskt bra jobbat 😄

  Jag tänkte slå dig en sognal men jag har tydligen sumpat ditt nya nr i samband med att jag bytte jobb. Så ring mig, jag bjuder på lunch ( samma nr som tidigare)

 4. Leif Strandberg Says:

  Hej,
  Vill bara framföra mina gratulationer till din bedrift, ja egentligen är det ju 2 bedrifter i ett. GRATTIS! Och som jag skrivit tidigare… din blogg kommer att bli en bra bok

  Leif
  i Söderhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: